Santral Seslendirme Fiyatları

Metin ile beraber fiyat verebileceğimiz kurumumuzda fiyatların nasıl belirlendiği üzere kısa bir yazımızı sizinle paylaşmak isteriz. Santral seslendirme fiyatlarının değişikliği konusunda bilgilendirmek isteriz sizleri. Fiyatları belirleyecek 3 ana etmen vardır.


  1. Kaşe Fiyatları
  2. Metnin uzunluğu
  3. Seçilecek diller

Kaşe fiyatları dediğimiz, seslendirme sanatçısının bir stüdyo için sabit belirlediği ücrettir. Bu seslerin kendi belirlediği fiyattır. Biz seslendirme ajansları ise, bu fiyatın üzerine karımızı ekleyip satışını yapıyoruz. Minimum 236 tl üzerinden satışını yaptığımız seslerimizin ücretleri tercihe göre değişebilmektedir.

Metnin uzunluğu ise, stüdyoda kalma süresi ile orantılıdır.  Eğer seslendirmenin okuyacağı anons mesai içi, mesai dışı ve bekletme anonslarından oluşuyor ise, minimum anons ücreti ödersiniz. Ancak metinde kelime adedi ortalama 200 kelimeyi aşıyor ise, kelime sayısına göre seçilen sese göre fiyatlar değişebilmektedir. Zaman zaman aylarca süren çalışmalarımız olduğu için, kelime adedi bu anlamda değerlidir. Sonuca götürebilecek en önemli detaydır.

Seçilecek dillerde ise, Türkçe minimum fiyattır. Kendi dilimizin dışında İngilizce, Almanca, Arapça, Fransızca, Rusça ya da diğer dillerde santral seslendirme fiyatları, seçilen sese göre yine değişebilmektedir.

Gördüğünüz gibi fiyatları etkileyebilecek bir çok durum bulunuyor. Ancak şunu belirtmek isteriz ki, kurumumuz Türkçe karşılama anonslarında minimum olarak 200 Tl + Kdv olarak fiyat vermektedir. 
Dilerseniz kurumumuzdan ses örnekleri ve fiyat teklifi alabilirsiniz. Sibel Seslendirme ekibinde, bir çok ses size yardımcı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Santral Seslendirme Metinleri